ورق گالوانیزه، قیمت و مشخصات و انواع آن

ورق گالوانیزه، قیمت و مشخصات و انواع آن

ورق گالوانیزه یکی از انواع ورق های فولادی ست که با استفاده از فلز روی پوشش داده شده است، در نتیجه مقاومت آن در برابر خوردگی بالاست. به دلیل داشتن پوشش فلزی روی حتی اگر شکسته شود، بازهم در مقابل زنگ زدگی مقاوم است. زیرا از دو عنصر آهن و روی تشکیل شده است. قیمت ورق گالوانیزه، از جمله سوالاتی ست که افرادی که قصد ساخت و ساز دارند، پیگیر مطلع شدن از قیمت ورق گالوانیزه هستند.

پوشش ورق های گالوانیزه از جنس کوتینگ است، که میزان روی در دو سطح ورق را مشخص می کند. ورق های گالوانیزه در سه نوع شیت (sheet) و کلاف (coil) تقسیم بندی می شود.

ورق گالوانیزه، قیمت و مشخصات و انواع آن

انواع ورق های گالوانیزه:

  1. ورق های آهنی گالوانیزه
  2. ورق های فولادی گالوانیزه
  3. ورق گالوانیزه رنگی

ورق های آهنی گالوانیزه

این نوع ورق، از ورق های آهنی ساخته شده که برای مقاومت بالاتر آن در برابر زنگ زدگی و خوردگی، با یک لایه روی همراه است. ورق های آهنی گالوانیزه، در ضخامت 0.5 میلی متر در عرض های 1 و 1.25 در طول دلخواه و طرح های ذوزنقه ای ، سفال ، شادولاین ، کرکره ای و … تولید و عرضه می شود.

ورق های فولادی گالوانیزه

ویژگی های ورق های فولادی گالوانیزه، مانند ورق های آهنی گالوانیزه ست با این تفاوت که از جنس فولاد است و مقاومت بیشتری نسبت به ورق های آهنی گالوانیزه دارد. ورق های فولادی گالوانیزه، در ضخامت 0.5 میلیمتر در عرض 1 و 1.25 در طول دلخواه همراه با رنگ بندی های مختلف از جمله آبی، قرمز، سبز، زرد، نارنجی، قهوه ای و … در طرح های شادولاین، کرکره ای، سفال، ذوزنقه و … تولید و عرضه می گردنند.

ورق گالوانیزه رنگی

ورق گالوانیزه رنگی (ورق گالوانیزه سقفی) همان ورق های گالوانیزه هستند، که با یک لایه رنگ الکترواستاتیک پوشش داده می شوند که در صنعت ساخت و ساز برای انجام پوشش سقف ها ، شیروانی ها و … کاربرد دارد.

ورق گالوانیزه، قیمت و مشخصات و انواع آن

تایین نرخ و قیمت ورق های گالوانیزه با توجه به وزن و ابعاد آن مشخص می شود. تغییرات قیمت و لحظه ای ورق گالوانیزه را میتوانید از طریق ارتباط با کارشناسان فروش شرکت فولاد نورد آتیه بدانید. شماره تماس 02122707151

روش های گالوانیزاسیون ورق های گالوانیزه:

گالوانیزاسیون یکی از متداول‌ترین روش‌های حفاظت از فلزات در برابر محیط‌ های خورنده است. در طی فرایند گالوانیزه کردن، فلز پایه در حمام مذاب روی ، غوطه ور می‌شود. در نهایت پس از تکمیل فرایند گالوانیزاسیون، یک لایه از “فلز روی” بر روی ورق قرار گرفته و از آن در برابر خوردگی محافظت می‌کند.

  1. گالوانیزه سرد: به این روش گالوانیزه الکتریکی نیز می‌گویند، که در آن پوشش‌دهی فلز به صورت الکتروشیمیایی انجام می‌شود.
  2. گالوانیزه گرم: غوطه ور کردن فلز در روی مذاب و ایجاد پوششی مقاوم در برابر خوردگی است. که در سخت ترین شرایط شکل دهی فلز دوام آورده و چسبندگی خود را حفظ می‌کند. میزان پوشش روی در سطوح ورق اهمیت بسزایی دارد، و هرچقدر این میزان بیشتر باشد، کوتینگ ورق بالاتر می‌رود. و همچنین در قیمت ورق گالوانیزه هم تاثیر دارد.

ورق گالوانیزه، قیمت و مشخصات و انواع آن

کاربردهای ورق گالوانیزه:

از ورق گالوانیزه در صنعت های مختلف استفاده می شود از جمله: در صنعت خودرو ( مانند تابلوهای علایم راهنمایی و رانندگی و گاردریل ها، در ساختمان سازی برای ساخت عرشه های فولادی، پتل های سبک و دیوار پیش ساخته. در تاسیسات برای ساخت سینی کابل، مخازن آبگرمکن و انواع هواسازها. در تولید لوازم خانگی، مانند کابینت های آشپزخانه و انواع قفسه ها و کولر سازی ها.

دیگر کاربرد ورق های گالوانیزه: در صنعت الکترونیک  کامپیوتر، ساخت لوله و پروفیل، و صنعت کشاورزی و در ساخت بشکه و مخزن سازی.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *